Digital Coaching
Elin Forsberg avatar
Skrivet av Elin Forsberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I coachingen får medarbetaren ett inledande videosamtalen av våra coacher och även tillgång till coachen i en hel månad via chatt. Här kombineras coachens expertis med våra digitala verktyg till en skräddarsydd coaching för varje individ. Med coachingen skapar vi förutsättningar för varje medarbetare att växa och bidra till framgång för hela teamet. Vår coachingtjänst erbjuder personlig vägledning, målsättning och feedback, allt anpassat efter era unika behov och mål.

För vem?

För dig som vill erbjuda dina medarbetare personlig utveckling för att främja en positiv arbetskultur. Coachingen är designad för alla som tror på att investera i människorna bakom företagets framgång och hjälpa sina team uppnå sina mål. Kan tilldelas till hela ditt team, eller till enskilda medarbetare.

Hur går det till?

Coachingen inleds med ett 25-minuters samtal där medarbetaren och coachen tillsammans utforskar medarbetarens styrkor, utvecklingsområden och mål. De identifierar de värderingar, hinder och utvecklar strategier för personlig och professionell utveckling. Därefter jobbar medarbetaren mot sina mål med hjälp av våra digitala verktyg, med stöd av coachen i chatten.


Vill du erbjuda en medarbetare coaching eller veta mer? Kontakta vår kundtjänst på info@ahum.se.

Fick du svar på din fråga?