Bootcamp
Elin Forsberg avatar
Skrivet av Elin Forsberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Maximera mental hälsa och prestation med våra bootcamps. Passar medarbetaren som behöver en boost inom områden som återhämtning, motivation och prestationsångest. Vi kombinerar digitala verktyg med personlig coaching för att ge det bästa stödet.

Vad ingår?

  • Ett 25-minuters samtal med personlig coach.

  • Tillgång till chatt med vår coach för kontinuerligt stöd under två månader.

  • Flexibiliteten att arbeta på den tid och plats som passar.

För vem?

Våra bootcamps är perfekta för personer som strävar efter att maximera sin mental hälsa och prestation. Det är särskilt lämpligt för:

  • Medarbetare som behöver en boost och förnyad energi eller motivation.

  • För de som behöver verktyg för att hantera stress, utmattning, prestationsångest eller andra utmaningar som påverkar deras mående och/eller arbetsprestation.

  • Arbetsgrupper som vill förbättra sin kollektiva prestation: Våra bootcamp kan också anpassas för att passa behoven hos team och organisationer som strävar efter att förbättra sin samlade prestation och välmående.

Våra bootcamps:

Bootcamp för inre drivkraft

“Bootcamp för inre drivkraft” syftar till att hjälpa individer att upptäcka och aktivera sin inre motivation för att uppnå sina mål och fulla potential. Tjänsten erbjuder flera komponenter som är utformade för att stärka och guida medarbetarens genom deras personliga tillväxtresa:

  • Livskompass: En central del av bootcampen är att hjälpa medarbetaren att klargöra sina värderingar, passioner och långsiktiga mål. Genom att utforska och definiera sin livskompass kan medarbetaren skapa en tydlig riktning för sitt liv och fatta beslut som är i linje med deras önskningar.

  • Motivationsguide: Hjälp att förstå olika motivationsfaktorer och hur de kan använda dem för att upprätthålla och öka sin drivkraft. Genom praktiska övningar lär sig medarbetaren att identifiera vad som inspirerar dem mest och hur de kan använda denna kunskap för att övervinna hinder och uppnå sina mål.

  • Guide för att hantera prokrastinering: Prokrastinering är ett vanligt hinder på vägen mot framgång och personlig utveckling. Bootcampen innehåller en detaljerad guide som ger medarbetaren verktyg och strategier för att övervinna prokrastineringens fällor. Genom att lära sig att identifiera orsakerna till prokrastinering och implementera effektiva tekniker kan medarbetaren öka sin produktivitet och framsteg.

Bootcamp för motståndskraft

"Bootcamp för motståndskraft" är utformad för att stärka medarbetarens mental flexibilitet och styrka för att bättre hantera utmaningar och stress i livet. Tjänsten består av flera viktiga komponenter som syftar till att främja välbefinnande och motståndskraft:

  • Guide för att ta kontroll över livspusslet: Att hitta en hälsosam balans mellan arbete och fritid är avgörande för välbefinnandet och motståndskraften. Denna guide erbjuder medarbetaren strategier och verktyg för att hantera sin tid effektivt, sätta gränser och prioritera återhämtning och fritidsaktiviteter. Genom att skapa en balanserad livsstil kan medarbetaren minska risken för utbrändhet och öka sin förmåga att hantera stress.

  • Guide till självmedkänsla: Självmedkänsla är en viktig komponent i att bygga upp motståndskraft och välbefinnande. Denna guide fokuserar på att hjälpa medarbetaren att utveckla en vänlig och accepterande attityd gentemot sig själva. Genom att öva medkänsla och självvård kan medarbetaren öka sin motståndskraft mot kritik, misslyckanden och svårigheter i livet.

  • Guide för bättre sömn: Sömn spelar en avgörande roll för både fysisk och mental hälsa. Denna guide erbjuder medarbetaren praktiska tips och strategier för att förbättra sin sömnkvalitet och optimera sin sömnhygien. Genom att etablera hälsosamma sömnrutiner och hantera sömnstörningar kan medarbetaren öka sin energi, koncentration och motståndskraft mot stress.

Bootcamp för hållbar prestation

"Bootcamp för hållbar prestation" är en skräddarsydd tjänst som fokuserar på att hantera prestationsångest och främja en hälsosam och långsiktig prestation. Den här tjänsten inkluderar två viktiga komponenter:

  • Övervinn oron: Den här guiden är inriktad på att ge medarbetaren verktyg och strategier för att identifiera och hantera oroande tankar och känslor som är kopplade till prestationsrelaterade situationer. Den innehåller verktyg för att omformulera negativa tankar och utmana perfektionistiska förväntningar, vilket är vanliga bidragande faktorer till prestationsångest.

  • Guiden till självmedkänsla: Prestationsångest kan ofta förstärkas av självkritiska tankar och en överdriven rädsla för misslyckande. Den här guiden fokuserar på att odla en vänlig och accepterande attityd gentemot sig själv, även när saker inte går enligt planen. Genom att lära sig att vara snäll mot sig själv och ge sig själv tillåtelse att vara mänsklig, kan medarbetaren minska den negativa inre dialogen och känna sig mer förlåtande när de upplever motgångar.


Vill du erbjuda en medarbetare bootcamp eller veta mer? Kontakta vår kundtjänst på info@ahum.se.

Fick du svar på din fråga?