Klientlista

En översikt av alla dina klienter

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå till menyn och klicka på fliken Klienter. Här ser du en lista över samtliga klienter som är kopplade till dig i Ahum.

Du kan lätt känna igen vilka klienter som är dina egna och vilka som är förmedlade via Ahum genom att titta på färgen på ikonen intill deras namn.

Längre ut till höger i listan under “#” kan du se hur många besök klienten haft med dig, samt när nästa möte är, (alternativt när det senaste mötet var).

Lägg till ny klient

För att du ska kunna boka samtal med en klient behöver de ha ett konto på Ahum. Detta så att de kan logga in, se sina bokningar, betala via Ahum, få ut sina kvitton, och mycket mer.

Har du en egen klient som du önskar lägga till i Ahum för att kunna boka in hen i din kalender, kan du högst upp till höger välja någon av dessa två alternativ:

Alternativ 1: Lägg till ny klient

Då skapar du ett Ahum-konto till din klient och kan direkt börja boka klienten i din kalender. Du kommer behöva ange för- och efternamn, e-post, telefonnummer, samt klientens personnummer. Var mycket noggrann när du fyller i personnumret!

Alternativ 2: Bjud in klient

Om du väljer detta alternativ behöver du enbart fylla i klientens e-postadress. En inbjudan skickas till klienten att skapa ett Ahum-konto. Först när klienten har skapat ett konto, hamnar klienten i din lista och då kommer ni kunna boka möten med varandra. Fördelen med denna metod är att det är klienten själv som fyller i sina uppgifter.

Klientkortet

För att gå in på en klient och se mer information om klienten, samt kunna göra klientspecifika inställningar, klicka på ett namn i din klientlista.